Ali bioenergetik zdravi

Ali bioenergetik zdravi

Ali bioenergetik zdravi?

Če vas zanima ali bioenergetik zdravi najprej preverimo kdo bioenergetik sploh je. Če je pred leti nekako splošno veljalo, da so to ljudje, ki želijo od vas le denar, pa je danes ta veja zdravljenja precej bolj raziskana in uveljavljena. Bioenergetik je oseba, ki ima močan bioenergetski potencial in ga je dodatno razvila s pomočjo izobraževanja na tej ravni.

Ali bioenergetik zdravi ali ne pa odgovor najbolje podajo ljudje, ki so z njihovo pomočjo ozdraveli. Tudi pacienti s precej hudimi boleznimi in težavami opisujejo, da se jim je življenje bistveno izboljšalo prav s pomočjo terapij pri bioenergetiku. Zanimivo, pravi bioenergetik zase nikoli ne bo rekel, da ima čudežno moč.

Ne, prej boste slišali, da je tam zgolj zato, da vam pomaga odpreti svoj potencial samozdravljenja. In res drži. Saj veste, da se človeško telo zdravi samo kajne? Kar pomislite na to kolikokrat ste se udarili do krvi, se opraskali, kolikokrat ste se prehladili, morda zlomili kakšno kost. Telo se je pozdravilo samo!

Poglejmo ali bioenergetik zdravi

Eden najbolj znanih bioenergetikov na našem področju je vsekakor Zdenko Domančić. Gre za svetovno znanega in priznanega bioenergetika, ki se je z bioenergijo pričel ukvarjati šele po svojem tridesetem letu. Njegova dela in uspehi mu sledijo na vsakem koraku, izjemno spoštovan in priljubljen pa je tudi v Sloveniji. Prejšnji odgovor na vprašanje ali bioenergetik zdravi, je na nek način tudi njegov.

Dodajmo še, da gospod Domančić deluje v Sloveniji kjer je od ministrstva za šolstvo, znanost in šport prejel dovoljenje za opravljanje svojega dela. Kljub temu, da tega področja ni mogoče dovolj dobro raziskati in pojasniti rezultatov, so v njegovem delu vidne pozitivne posledice na paciente, ki jih obravnava. Verjetno je to najboljši odgovor na vprašanje ali bioenergetik zdravi.

Ne glede na to ali gre za prenos zdravilne energije od zdravilca na pacienta, ali pa zgolj za odpiranje sposobnosti samozdravljenja, je bioenergetik nekdo, ki pomaga in torej na določen način tudi pomaga k zdravljenju.

Sploh ni vprašanje ali bioenergetik zdravi

Pri bioenergiji govorimo o skupku več različnih tehnik zdravljenja, ki jih razvrščamo v komplementarno in alternativno medicino. Če pomislimo malo bolje kaj alternativna medicina sploh je, postane jasno, da gre za samo osnovo medicine. O tem ali bioenergetik zdravi pričajo ozdravljeni, mi pa se posvetimo še nekaterim drugim vprašanjem.

Torej od kod izvira uradna medicina? Iz alternative seveda. Tisoče let nazaj, ko so ljudje (pa tudi živali) poznali dobrodejne lastnosti določenih rastlin. Še pred razvojem uradne medicine so zdravilci po celem svetu zdravili in reševali življenja z osvojenim znanjem iz narave, ter s pomočjo prenašanja informacij od ust do ust. To ali bioenergetik zdravi ali ne sploh ni več vprašanje.

Pomembno vpliva na proces zdravljenja kar dokazujejo tudi priznanja določenih držav, ki so imele dovolj poguma pokukati malce dlje od tistega uradnega. Počasi se moči samozdravljenja zavedamo vsi in čas je, da končno odpremo oči. Pa vi, bi poiskali pomoč pri bioenergetiku, če bi potrebovali pomoč?

Tagovi:

Više članaka

Redno vzdrževanje avtomobila se izplača

Redno vzdrževanje avtomobila se izplača

Vas zanima zakaj se vzdrževanje avtomobila še kako izplača? Je že tako, da ga praktično vsaka družina potrebuje, če ne kar dva. Transport v službo in domov, razvoz otrok, popoldanske dejavnosti

Pocenite svoje ogrevanje

Pocenite svoje ogrevanje

V času, ko beležimo izjemne podražitve na področju ogrevanja je ključno vprašanje kako le to poceniti. K sreči obstaja kar nekaj vzvodov za to, kako strošek za ogrevanje močno znižati. V

Vas mika domači fitnes?

Vas mika domači fitnes?

Zavedanje o zdravju je med Slovenci izjemno močno in prav zato se nas toliko Slovenk in Slovencev ukvarja s športom. Gre seveda za različne športne aktivnosti od teka do kolesarnjenja in