Kaj je magija

Kaj je magija

Kaj je magija?

Ob besedi magija se marsikdo zdrzne in pomisli na temne, zlobne reči. A tokrat smo se posvetili iskanju odgovora na vprašanje kaj je magija, ter odkrili, da vse skupaj vendarle ni tako črno. Poznamo dve vrsti magij in sicer črno in belo. Črna magija je tista, ki je ovita v tančico zla in na ta svet prinaša negativne posledice.

K sreči imamo na drugi strani belo magijo s katero premagamo črno. In kdo se sploh ukvarja z magijo ter kaj je magija v resnici? Magi so posvečeni ljudje, ki so za časa svojega življenja ugotovili, da imajo v sebi skrite določene potenciale, katerih se nas večina ne zaveda.

Z učenjem so svoje sposobnosti še izpilili in takrat začutili v katero stran jih vleče. Žal se veliko ljudi ukvarja s črno magijo, ki človeku škoduje. Na ta način osebe uročijo in jih prisilijo v dejanja, ki si jih sami ne želijo, ali pa nadnje prikličejo nesrečo.

Kaj je magija in kako ji ubežati?

Seveda v tem primeru govorimo o tem kaj je magija na črni strani. Obstajajo namreč določeni obredi katerih se poslužujejo črni magi, da nad nekoga prikličejo nesrečo. Se vam je že kdaj zazdelo, da vam gre vse narobe in da se vaša nesreča kar ne neha in ne neha?

Morda ste se znašli pod urokom črne magije. Prav tako se lahko v tem času, ko ste napadeni, slabo počutite, zbolite, enako pa doživijo tudi vaši bližnji. Takrat je zagotovo čas, da se vprašate kaj je magija in kako se ji upreti. V tem primeru boste seveda potrebovali maga, ki se ukvarja z belo magijo.

Magija je v resnici prenos energije, ki je skoncentrirana okoli določenega obreda in namenjena, da nekomu škoduje, ali pa mu pomaga. Beli mag bo po opisu vaših težav prepoznal vrsto črne magije, ki je bila priklicana nad vas in se ustrezno odzval. Uporabil bo obred odganjanja črne magije in vas očistil vsega zlega, ki vam preti.

Kaj je magija in kakšno moč ima?

Čeprav se mnogi ob vprašanju kaj je magija samo nasmehnejo in odmahnejo z roko pa povejmo, da je magija precej močno orodje v rokah nekoga, ki jo razume. Žal na našem svetu (vidnem in nevidnem) ne obstaja zgolj dobro, pač pa tudi zlo. Pri slednjem delujejo demoni katerih moči so neprimerno večje kot si kdorkoli misli.

Priklicani demoni lahko nekomu življenje postavijo povsem na glavo, ne da bi se zavedal kaj se mu dogaja. Niso nas učili, da bi znali prepoznati te nevarnosti, zato je še kako pomembno, da se zavedamo kaj je magija in jo znamo tudi prepoznati kadar smo obkroženi z njo.

Največkrat se črna magija izvaja okoli 3h zjutraj. Se vam že dlje časa dogaja, da se prav takrat prebujate iz neznanega razloga in ne morete zaspati nazaj? Precej možnosti je, da tisti trenutek nekdo izvaja črno magijo nad vami. Poiščite belega maga in mu zaupajte svoje skrbi. Pomagal vam bo.

Tagovi:

Više članaka