Partner vara

Partner vara

Sumite da vas partner vara?

Če sumite, da vas partner vara, potem imate za to verjetno precej dober razlog. Prihaja domov ob nenavadnih urah, se ureja popolnoma drugače kot doslej, ali pa je morda spremenil praktično vse dotedanje navade? Morda ne gre za to da bi vas varal in želi zgolj spremeniti svoj način življenja.

Vsekakor pa morate biti pozorni na vse signale, ki bi utegnili pričati o tem, da vas partner vara. Ko gre za ljubosumno žensko, bo ta vedno previdna pri morebitnih madežih od rdečila na srajci ali majici. Prav tako pa ne bo spregledala madežev od pudra na jakni ali bundi.

Morda se sliši kot nasvet moškim na kaj naj pazijo, a v resnici so to zgolj reči, ki jih partnerka najprej opazi. Seveda tudi v obratni smeri veljajo določeni triki, a ostanimo še malce pri moških. Če njemu nenadomi ni več do seksa doma, ali pa začne iznenada nositi rože, je lahko to signal, da nekaj ni v redu.

Kako vedeti da partner vara?

Prej smo omenili nekaj sprememb v obnašanju moškega, ki ženski povedo, da jo partner vara. Seveda pa to še ni vse. Prinašanje daril (če prej tega ni počel) je izraz slabe vesti. Sicer ne vedno, a vendarle vzbuja sume in dvome. Prav tako so nenavadne spremembe v njegovem vedenju, ki izrazito odstopajo od prejšnjih navad.

Seveda pa niso zgolj moški, tisti, ki varajo. Morda še celo nekoliko bolj pretanjeno in naravno to počno ženske. Če moški morda po večini svojo partnerko vara na podlagi hipne odločitve, pa je pri ženskah ta proces navadno precej bolj globok. Da partner vara, je na koncu morda vseeno kako do tega pride.

Kljub temu pa govorimo o tem, da moški navadno vara zaradi vznemirjenja, ali nenadne priložnosti za seks. Ženska pa se mnogokrat zaljubi v drugega, ne želi pa razdreti svoje trenutne zveze. Dragi moški, v nadaljevanju vam zaupamo nekaj “simptomov”, ki kažejo na to, da vas vaša draga morda vara.

Ko posumite da partner vara

Ženska je pri varanju precej bolj previdna. Potrudi se, da je v javnosti ne videvajo z drugim, z ljubimcem pa se podaja na kraje, ki so daleč od doma. Tudi službene poti so precej pogoste. Če moški potrebujejo zgolj ustni zmenek, ali kratko sporočilo, pa si ženske rade dopisujejo in klepetajo po telefonu. Ko se vprašate ali vas partner vara, pomislite ali v zadnjem času vaša draga bolj previdno pospravlja svoj telefon.

In znova opomnimo, tudi moški to počnejo. Še en signal, ki bo pokazal na to da vas partner vara je denimo konstantno negodovanje. Ne glede na to, da ji prinesete darilo, jo pohvalite za obleko ali kosilo, ki ga pripravi, bo negodovala. Jo želite pobožati, pa se vam izmakne?

Ji vaši poljubi niso več všeč in je povsem hladna, brez čustev do vas? Vse to so znaki za alarm. Če posumite, da nekaj ni v redu, bo potreben resen in zelo odprt pogovor. Vrzita na mizo vse karte, vprašajta kar vaju muči in razčistita preden postane grdo.

Tagovi:

Više članaka

Zakaj je telefonski seks tudi seks

Zakaj je telefonski seks tudi seks

Se sprašujete zakaj je telefonski seks tudi seks? Zato, ker po definiciji tudi je. Morda kdo za seks jemlje zgolj fizično intimno občevanje med dvema pa še to samo v primeru, da pride do

Trema na prvem zmenku

Trema na prvem zmenku

Če vas skrbi trema na prvem zmenku, potem imamo za vas nekaj dobrodošlih nasvetov. Vsak zmenek je vsaj nekoliko stresen za oba, a še posebej napeto zna biti na tistem prvem, ko se bosta prvikrat sreča

Virtualna ljubezen

Virtualna ljubezen

V modernem svetu, kjer nas na vsakem koraku spremlja tehnologija in imamo v žepu praktično ves čas dosegljiv pametni telefon, je jasno, da vse bolj realna postaja tudi virtualna ljubezen. Morda se bo