S kom na zmenek

S kom na zmenek

S kom na zmenek?

Imate dovolj samskega stanu? Potem je čas za kakšen zmenek. Ampak kako in s kom na zmenek? Ne glede na to, ali ste že dolgo samski, ali pa ste se pred kratkim razšli z dotedanjim partnerjem, je tam zunaj še ogromno “rib” v morju. Če ste se odločili, da je čas za spoznavanje in nove zmenke, potem se boste verjetno zatekli k spletnim aplikacijam za zmenke.

Vsekakor hitreje kot spoznavanje v živo, med prijatelji ali na zabavah. Tudi čakanje na svojega princa ali princeso se bolj slabo obnese. Prav zato bo še najbolj smotrno obiskati katerega od spletnih portalov za zmenke. Tam boste v kratkem času spoznali ogromno kandidatov, a na koncu ostane vprašanje, s kom na zmenek.

Seveda je odločitev povsem na vas, mi pa vam bomo skušali le nekoliko približati izbiro, morebitne pasti in pa priložnosti, ki jih ne gre zamuditi. Ste pripravljeni na ponovne živahne srčne ritme in ljubezen?

Poglejmo s kom na zmenek

Kot rečeno, spletne strani kjer ljudje iščejo idealnega partnerja so bogato zastopane tako s samskimi ženskami kot moškimi. Ker je na voljo precej različnih filtrov boste zlahka določili koga sploh želite videti. Potem ostane zgolj še vizualni pregled profilnih fotografij in tista iskrica, ki zaneti požar. Poglejmo s kom na zmenek.

Za začetek vam mora biti oseba na zaslonu računalnika ali telefona sploh všeč. Naslednji korak je, da preverite opis na profilu in ocenite ali se vam zdi to kot nekdo, ki bi lahko osvojil vaše srce. Vaju družijo podobni hobiji, vam je všeč izražanje, besedni zaklad? Preden se odločite s kom na zmenek, morate vsekakor pokriti določene točke.

Ko je to enkrat vsaj približno pokrito, pa pride na svrsto spoznavni pogovor ali chat. Po nekaj izmenjanih besedah boste hitro videli ali gre vse skupaj v pravo smer. Takrat bo počasi čas za kakšno kavico in srečanje v živo. Morda pa že na prvem zmenku srečate osebo po svojem okusu.

S kom na zmenek in s kom ne?

Če je pomembno pred prvim zmenkom ugotoviti ali sta si z osebo na drugi strani vsaj malce podobna, pa je enako pomembno, da se izognete nepravim osebam. Če menite, da to ni mogoče storiti preko spleta, potem se motite. Ko se vprašamo s kom na zmenek dobro vemo kaj si želimo

Prav tako pa verjetno tudi česa si ne želimo. Če nam je nekdo všeč zaradi profilne fotografije, to še ne pomeni, da nam bo všeč tudi v živo. Da bi se izognili vnaprejšnjemu razočaranju, se vprašajte nekaj naslednjih vprašanj o tem s kom na zmenek.

Vam je všeč profil osebe, kako opiše svoje želje? Nima opisa? ! Huh, težavno. Nimata podobnih hobijev, morda celo precej različne? Naj vas ne zavede prijeten ali lep obraz, če nimata nobenih skupnih točk. Je vajin pogovor bolj odrezan s kratkimi stavki, oseba na drugi strani ne zmore nekaj stavkov slovenskega pravopisa, ali pa namiguje na neprimerne zadeve? Vse to so znaki za NE!

Tagovi:

Više članaka