Zakaj je telefonski seks tudi seks

Zakaj je telefonski seks tudi seks

Zakaj je telefonski seks tudi seks?

Se sprašujete zakaj je telefonski seks tudi seks? Zato, ker po definiciji tudi je. Morda kdo za seks jemlje zgolj fizično intimno občevanje med dvema pa še to samo v primeru, da pride do penetracije penisa v vagino. Povedati je potrebno, da je seks še vse kaj drugega.

Poznamo seveda tudi oralni seks kjer se partnerja zadovoljujeta z usti. Tudi predigra je seks. Prav tako pa je seks masturbacija. In zakaj je telefonski seks tudi seks? Ravno zato, ker tudi pri tej obliki zadovoljevanja pride do masturbacije, ki pa je intenzivno podprta še z osebo na drugi strani slušalke.

Nekateri pari, ki živijo daleč narazen, ali pa je eden od njiju morda na službeni poti, seksajo na ta način. Če boste vprašali njih, vam bodo povedali, da so seksali. Pač na daleč, ampak so. Prav zato naj vam ne bo žal uporabiti telefona za seks. Izkušnja bo vsekakor nekaj zares posebnega in nepozabnega.

Povemo vam zakaj je telefonski seks tudi seks

Verjetno se vam počasi že svita zakaj je telefonski seks tudi seks in ravno zato vam v nadaljevanju predstavljamo zares posebno obliko seksa, ki vam je dostopna kadarkoli in od koderkoli. Kopica nadvse potrebnih punc se namreč nahaja na najbolj vročih telefonih v državi kjer ob pamet spravljajo tako klicatelje kot same sebe.

V povezavi na tej strani boste našli prav posebno spletno stran kjer se nahajajo profili z opisi teh deklet in žensk, ki prihajajo iz različnih koncev Slovenije in imajo drugačne fetiše in fantazije. Če si mlada študentka želi nekoga, da jo bo razvajal, pa lahko osamljena in vroča milfa iz moškega potegne čisto vse, da se nikoli več ne vpraša zakaj je telefonski seks tudi seks.

In vse to vas čaka le še klik in en klic stran. Ste pripravljeni na najbolj vročo avanturo svojega življenja? Seks kjerkoli, kadarkoli, s punco svojih sanj, ki ji lahko zaupate vse svoje skrivnosti in prisluhnete njenim.

Zdaj veste zakaj je telefonski seks tudi seks

Tako je, zdaj veste zakaj je telefonski seks tudi seks in tudi kje in kako do njega. Naj vam ne bo nerodno kajti nihče ne bo poznal ali videl vaše telefonske številke, prav tako vas nihče ne bo videl. Puncam boste zaupali samo kar boste sami želeli. One pa vam vse kar si boste od njih želeli.

O tem zakaj je telefonski seks tudi seks smo povedali vse, dodajmo samo še, da je to vroča linija, ki je zagotovo nikoli ne boste pozabili in se boste z velikim veseljem vračali nazaj. Vračali in preizkušali različna dekleta. Na koncu boste izbrali svojo favoritko ali pa kar več njih.

S svojimi seksi atributi in spretnim jezikom vas bodo znale še kako dobro zadovoljiti. Ugotovili boste, da jezika ne uporabljajo samo za pogovor pač pa za marsikaj drugega kot to. Tudi med seboj se rade družijo in dovolijo, da prisluhnete mokrim poljubom in opletanju jezikov tam spodaj.

Tagovi:

Više članaka

Trema na prvem zmenku

Trema na prvem zmenku

Če vas skrbi trema na prvem zmenku, potem imamo za vas nekaj dobrodošlih nasvetov. Vsak zmenek je vsaj nekoliko stresen za oba, a še posebej napeto zna biti na tistem prvem, ko se bosta prvikrat sreča

Partner vara

Partner vara

Če sumite, da vas partner vara, potem imate za to verjetno precej dober razlog. Prihaja domov ob nenavadnih urah, se ureja popolnoma drugače kot doslej, ali pa je morda spremenil praktično vse dotedan

Virtualna ljubezen

Virtualna ljubezen

V modernem svetu, kjer nas na vsakem koraku spremlja tehnologija in imamo v žepu praktično ves čas dosegljiv pametni telefon, je jasno, da vse bolj realna postaja tudi virtualna ljubezen. Morda se bo